The Grace of the Dark Night of the Soul an online retreat with Dr. Don Compier

The dark night of the soul comes just before revelation. When everything is lost, and all seems darkness, then comes the new life and all that is needed.
~ Joseph Campbell

Saturday, June 12, 2021

9:00 PDT 10:00 MDT 11:00 CDT 12:00 EDT	Welcome, Introductions and Reflection Taize	15 minutes
9:15 PDT 10:15 MDT 11:15 CDT 12:15 EDT	Introduction to Song of Songs and John of Life (Don Compier)	1.5 hr including stretch break
10:45 PDT 11:45 MDT 12:45 CDT 1:45 EDT	Lunch	45 minutes
11:30 PDT 12:30 MDT 1:30 CDT 2:30 EDT	Welcome Back and connections	15 minutes
11:45 PDT 12:45 MDT 1:45 CDT 2:45 EDT	Satsang meditation (Vickie and Doug McArthur)	15 minutes
Noon PDT 1:00 MDT 2:00 CDT 3:00 EDT	What is the Dark Night? (Don Compier)	1.25 hr
1:15 PDT 2:15 MDT 3:15 CDT 4:15 EDT	Break	10 minutes
1:25 PDT 2:25 MDT 3:25 CDT 4:25 EDT	Relevance for Today (Don Compier)	1.25 hr
2:40 PDT 3:40 MDT 4:40 CDT 5:40 EDT	Reflections and Closing	20 min
3:00 PDT 4:00 MDT 5:00 CDT 6:00 EDT	Adjourn	Schedule subject to change



Director: Brenda Senga

To register or for more information: www.cwm.events or contact lisa@communityofchrist.ca